BIOFACH 2002 - 2014

Her kan du følge Bio Aus Dänemarks udvikling på BioFach, den økologiske messe i Nürnberg:

 

 
BioFach 2014
Bio Aus Dänemark på ny smuk stand i hal 5 i 2014. Centrum på standen er serviceområdet, som er formet som en bar - her tilberedes smagsprøver på virksomhedernes produkter og kunderne forplejes med kaffe og te.

 
BioFach 2013
Bio Aus Dänemark udstiller i hal 5. Udstillerarealet er udvidet betragteligt samtidig med, at lounge-området, som blev lanceret i 2010 er konsolideret. Det betyder, at 12 virksomheder fra Bio Aus Dänemark kunne eksponeres på standen, som havde et centralt omdrejningspunkt omkring en smagsprøvebar ved siden af søjlen med Fødevareministerens forord. Her kan du downloade brochure med forordet. Igen i år udstiller Bio Aus Dänemark i hal 6, hvor der lægges et særlig fokus på økologiske fisk. Se foto herfra på dette link.
 
BioFach 2012
Bio Aus Dänemark har en stand i hal 5, hvor 10 virksomheder deltager. Standen er opdelt i et område med fuld udstilling og et lounge område. Bio Aus Dänemark er endvidere dette år repræsenteret i hal 6 sammen med Naturland, hvor der er et fokus på økologiske fisk - her står netværket sammen med 7 tyske virksomheder, der sælger økologiske fisk, se endvidere fotogalleri herfra
 
BioFach 2011
Bio Aus Dänemark har en lounge i hal 5, hvor 5 sødevareproducenter udstiller og de øvrige virksomheder i netværket får tilbud om at udnytte et lounge område til at servicere kunder, holde møder og bruge som platform for besøget på BioFach.
 
BioFach 2010
Bio Aus Dänemark har en lounge i hal 5, hvor BioFach har fokus på Organic + Fair. Chokoladeproducenterne Woodshade Organics og Pacari Chocolate skaber liv og stemning på standen. Loungen benyttes af Bio Aus Dänemark medlemsvirksomheder, som ikke udstiller på BioFach, som base for deres besøg. I loungen kan man holde møder med sine forretningsforbindelser, sætte varerprøver, bagage og overtøj og få forbindelse til internettet eller blot hænge ud i en pause med et glas champagne.
 
BioFach 2008

Seks virksomheder fra Bio Aus Dänemark udstiller på BioFach i hal 5. Det er: Woodshade Organics, Høyers Bageri, agustson, Hanegal, Kokken & Køkkenhaven og Galla Food. Standen fik besøg af Fødevareminister Eva Kjer Hansen, som faldt pladask for Woodshades julekalender ....

 
BioFach 2006

Den danske platform har fået en indsprøjtning: det er nu gået op for alle økologerne i Danmark, at BioFach er et fantastisk inspirerende sted at være. Standen får et løft idét den tegnes som en rigtig gennemtænkt nordisk stand med birketræ og glas som de gennemgående materialer. Hver en detalje er der kælet for og følgende danske virksomheder præsenterer deres produkter på den hidtil største og mest gennemdesignede stand:

 

Crispy Food, Woodshade Organics, Kokken & Køkkenhaven, Thise Mejeri, Diverse Raavarer, Sunprojuice, Naturmælk, Coesam Scandinavia, Skee Is, Le Blé d'Or, Direktoratet For FødevareErhverv

 
BioFach 2005

Bio Aus Dänemark har oparbejdet ancennitet til at rykke videre til hal 5 - én af de andre haller med landepavilloner. Placeringen er central, lyset er blødt og madglæden er stor i denne hal. Den danske pavillon huser dette år:

 

Pebas, Woodshade Organics, Skee Is, Crispy, Tange Frilandsgartneri, Sunprojuice, Naturmælk, Svane Trading, Økologisk Landsforening, Direktoratet For FødevareErhverv

 
BioFach 2004

Bio Aus Dänemark får besøg af ikke mindre end 3 ministre: et særdeles fornemt besøg af den folkekære tyske minister, som introducerede det succesfulde BioSiegel i 2001 i Tyskland, Frau Renate Künast. Senere er BioSiegel taget i folkemunde som "Künast-Siegel". Også danske Mariann Fischer Boel og den svenske minister Ann Nykvist besøgte den danske stand det år - læs videre på Bio Aus Dänemarks egen hjemmeside.

 

Følgende virksomheder kunne trykke ministrene i hånden: 

Crispy, KelsenBisca, Pebas, Møllens Brød, Woodshade Organics, Svane Trading, Økomælk, Friland, Økologisk Landsforening

 
BioFach 2003

Bio Aus Dänemark bygger videre på standen og udstiller i 2003 i hal 1 med følgende virksomheder:

 

KelsenBisca, Woodshade Organics, Crispy, Pebas, Svane Trading, Økomælk, Møllens Brød, Økologisk Landsforening

 
BioFach 2002

Bio Aus Dänemark er konsolideret som netværk og har gennemgået sin første markedsrapport og -besøg. Man bliver enige om at etablere en fælles platform på den hastigt voksende økologiske messe BioFach i Nürnberg hvorfra de danske producenter kan præsentere deres produkter for nøglepersoner og indkøbere fra alle verdenshjørner. 10 virksomheder deltager på standen i hal 1:

 

Danæg, KelsenBisca, Crispy, Mølle Skovly, Cerealia-Unibake, Hedegaard Foods, Naturmælk, Kirk, Dansk Økomælk, Svane Trading.