BioFach 2020

Dette år fylder Bio Aus Dänemark 20 år på BioFach og det bliver fejret på Blue Night med flotte taler, drinks og glade kunder. Interessen for BioFach dette år er stor - vi er flyttet til hal 6, tættere på tyskerne og der er solid opbakning blandt virksomheder, Fødevareminister Mogens Jensen og igen Fonden for Økologisk Landbrug.  


BioFach 2020
 
BioFach 2019
En lille afmatning i antallet af udstillende virksomheder - dette år udstiller 28 virksomheder. Bio Aus Dänemark byder Jakob Ellemann Jensen velkommen som dette års fødevareminister.
 
BioFach 2018
 I 2018 fik den danske fællesstand opbakning fra 44 virksomheder, hvoraf 38 udstillede med fuld udstilling og 6 virksomheder benyttede vores lounge-tilbud. Bio Aus Dänemark havde sit eget meeting point, hvor vi kunne tage imod kunderne i rolige omgivelser. 
 
BioFach 2017
I 2017 udstillede 35 virksomheder på den danske fællesstand og 8 virksomheder havde tilmeldt sig vores lounge-koncept. Den danske fællesstand blev støttet af Fonden for Økologisk Landbrug
 
BioFach 2016
Det første år med samarbejde mellem Økologisk Landsforening og Bio Aus Dänemark. Logoerne fylder meget på topbannerne, men der er stor opbakning blandt de 36 udstillende virksomheder. Standen fik støtte fra Fonden for Økologisk Landbrug
 
BioFach 2015
Bio Aus Dänemark bliver større på BioFach og i 2015 blev standen bakket op af 14 danske producenter af økologiske fødevarer. Vi fik besøg af den daværende fødevareminister Dan Jørgensen og Eksportrådet støttede standen med 50% af udgifterne. Vi indledte et samarbejde med Økologisk Landsforening dette år og bød foreningen velkommen i hal 5 ved siden af Bio Aus Dänemark.