Se folder her og læs om spanske vine og olie der er nøje udvalgt, efter min søgen på god kvalitet, økologi og noget der passer min smag.

 

 

Al vin og olie kan bestilles her.

 

Økologisk olivenolie fra Rioja i Spanien. Olivensorten er Arbequina og syreindholdet meget lavt. Olien kan købes i en mørk flaske med skruelåg og indbygget doseringstud, 0,5 liter eller i dunk 2,5 liter og 5 liter. Der er mange penge at spare ved at købe dunken og hælde over på din egen beholder i køkkenet:

 

5,0 l. kr. 500,00
2,5 l. kr. 250,00

0,5 l. kr. 100,00

 

Prisen er inkl. moms og ekskl. transport.

Olien kan bestilles her.

 

Montroy - en dejlig hedvin fra Penedés i Spanien, lavet på Garnacha-druen og lagret i violette flasker i solen i 6 måneder, før den har ligget på asoleras i yderligere 4-6 år. Vinen er kompleks og elegant med sin ikke alt for søde krop, sin dybe smag af svedsker og æble og er særdeles velegnet til madlavning, ost og desserter og afkølet som aperitif.

 

85,00 kr. pr. flaske

 

Prisen er inkl. moms og ekskl. transport.

Vinen kan bestilles her

 

 

 

Øl, ost & chokolade / redaktion: Malene Aaris; foto: Anders Kavin ; tekst: Malis Ravn ; oversættelse: Malene Aaris & Karin Coles. – (Ørbæk Bryggeri – Kirk, Søvind Mejeri, Mølle Skovly). – 131 sider. Se mere på bogens egen hjemmeside www.olostchokolade.dk.

 

Bogen koster kr. 249,00 og kan bestilles her